GRADINI VERTICALE

Lipsa de spațiu nu mai este o scuză pentru a nu avea o gradina la domiciliu sau la birou, indiferent de tipul de construcție.
Cu Minigarden Vertical, există întotdeauna un loc pentru a cultiva cateva plante frumoase !
Instalarea Minigarden este ușoara – o faceti direct de la sol sau pe orice perete pe suporti MiniGraden sau suporti simplu de confectionat.

Aceste gradini veticale vor fi realizate in baza unui proiect intocmit de ingineri horticoli impreuna cu clientul si au o durata de executie de la cateva zile la cateva saptamani,in functie de complexitatea proiectului sau cel mai frumos,o puteti realiza chiar Dumneavoastra ,imaginatia fiind fara limite ,la fel ca si combinatiile posibile de alegere a plantelor sau configuratiei conferite de versatilitatea produselor noastre.

De aceea, si nu întâmplător, ci ca o recunoastere a acestor calitati deosebite, unul din cei mai importanti jucatori din lume, de pe piata articolelor de gradinarit GARDENA,membra a gigantului HUSQVARNA, a ales sa achizitioneze o licenta de productie pentru Minigarden Vertical si Minigarden Corner si de asemenea sa ne ofere solutii simple de irigare si fertilizare cu produsele lor renumite.

Totusi produsele noastre ramân cele originale cu mai multe calitati si certificari ceea ce le face unice pe aceasta piata.

PENTRU PROFESIONISTI
Gradinari,floristi,designeri de interior sau exterior si pentru cei care doresc sa isi diversifice oferta de produse sau servicii oferite clientilor,oferim solutii simple de realizare a gradinilor verticale, acestea putand deveni o sursa noua de venituri.

CONTACTATI-NE ACUM:

Tel.: 0770-644628

 

DESCARCA:

CATALOG MINIGARDEN 2018

SOLUTII PENTRU PROFESIONISTI

CATALOG MINIGARDEN 2016

MANUALUL INSTALATORILOR EN

DO-IT-YOURSELF
Pentru entuziasti si pentru cei care doresc sa isi realizeze singuri propria gradina verticala, punem la dispozitie kit-uri simplu de instalat si intretinut.Aceste kit-uri sunt de 0,3 m² si sunt compuse din 3 module MiniGarden Vertical ,(9 cuiburi plante) si optional kit basic de irigare si un suport metalic multifunctional,cu inaltime perfecta pentru orice casa,apartament,balcon,terasa.

CONTACTATI-NE ACUM:

Tel.: 0770-644628

 

DESCARCA:

CATALOG MINIGARDEN 2018

SOLUTII PENTRU PROFESIONISTI

CATALOG MINIGARDEN 2016

MANUALUL INSTALATORILOR EN

START UP
Daca doriti sa incepeti o activitate pe cont propriu si aveti sau nu , cunostinte minime despre plante si cresterea lor,puteti incepe un business cu realizare de gradini verticale , activitate foarte interesanta si profitabila.Veti primi suport profesional din partea noastra pentru a reusi in aceasta afacere.Contactati-ne cat mai curand,sezonul tine tot anul.

CONTACTATI-NE ACUM:

Tel.: 0770-644628

 

 

DESCARCA:

CATALOG MINIGARDEN 2018

SOLUTII PENTRU PROFESIONISTI

CATALOG MINIGARDEN 2016

MANUALUL INSTALATORILOR EN

UN PROIECT CU COPIII TAI
Cu kit-ul nostru,care este o instalatie profesionala de crestere a plantelor pe verticala,solutie patentata si protejata la nivel mondial,veti putea face un proiect in familie, sot si sotie, iubit si iubita si cel mai important, parinti si copii, astfel va veti putea implica copiii dumneavoastra in acest proiect,invatandu-i ce inseamna responsabilitatea cresterii si intretinerii unei organism viu, o planta, asta inainte de a le promite sau chiar achizitiona sau adopta un animal de companie.
Va veti bucura impreuna de minunea cresterii impreuna, in familie, a unor plante ornamentale, plante aromatice sau chiar legume sau fructe mici, totodata avand ocazia de a consuma roadele muncii impreuna, a unor produse BIO obtinute chiar de dumneavoastra, in casa , la bloc sau oriunde doriti dumneavoastra.
VERTICAL FARMING
EXEMPLE DE MONTAJ
GALERIE FOTO

DOWNLOAD

GALERIE VIDEO