MiniGarden Basic

MINIGARDEN® BASIC

Minigarden ® Basic este sistemul cel mai simplu și mai ușor de utilizat din familia produselor Minigarden.

Minigarden ® Basic este un sistem de creștere a plantelor ideal pentru cei care suntla început în grădinărit sau pentru persoanele care nu doresc să isi faca griji prea mult despre îngrijirea de bază ,esențiala, necesara pentru ca plantele să crească, în special e vorba despre irigare și nutriție.

Datorită unui sistem ingenios pentru stocarea apei cu substanțe nutritive și irigare, Minigarden Basic permite plantelor ornamentale, plantelor aromatice sau legumelor mici, pentru a fi cultivate și menținute fără a fi nevoie de îngrijire zilnică obișnuită, pentru ca sistemul asigură regularitatea irigării și nutriției conform nevoilor plantelor.

Minigarden Basic este sistemul cel mai simplu și mai eficient pe piață pentru îngrijirea și cultivarea plantelor cu succes.

Nu este nevoie ca utilizatorii să se murdareasca pe mâini atunci când planteaza, introduceți doar 2 ghivece normale, care conțin plantele alese și urmăriți-le cum cresc.

MINIGARDEN® BASIC S
Minigarden Basic este compus din doar 6 componente, ușor de asamblat: o platformă etanșa la baza, 2 capace cu o deschidere rotunda în care se introduc ghivece, o bază rotundă pentru a sprijini rezervorul, un rezervor detașabil pentru apă și substanțe nutritive, un capac alimentator și un substrat geotextil care urmează să fie plasat în interiorul platformei etanșe. Minigarden Basic este gata pentru a fi fixate și/sau suspendate pe pereți.Designul unic și inovator al Minigarden Basic S include un rezervor de 1.25-L  detașabil, care poate fi umplut cu apă și o singură doză de Minigarden Grow Up, substante nutritive.Odată umplut, acesta este închis cu un capac alimentator și plasat cu capacul orientat în jos în baza rotundă,care sprijina rezervorul. Sistemul este gata pentru utilizare.

MINIGARDEN® BASIC M
Minigarden Basic M este compus din doar 6 componente, ușor de asamblat: o platformă etanșa la baza, 2 capace cu o deschidere rotunda în care se introduc ghivece, o bază rotundă pentru a sprijini rezervorul, un rezervor detașabil pentru apă și substanțe nutritive, un capac alimentator și un substrat geotextil care urmează să fie plasat în interiorul platformei etanșe. Minigarden Basic este gata pentru a fi fixate și/sau suspendate pe pereți.Designul unic și inovator al Minigarden Basic M include un rezervor de 2.5-L  detașabil, care poate fi umplut cu apă și o două doze de Minigarden Grow Up, substante nutritive.Odată umplut, acesta este închis cu un capac alimentator și plasat cu capacul orientat în jos în baza rotundă,care sprijina rezervorul. Sistemul este gata pentru utilizare.
MINIGARDEN® BASIC UNO
Minigarden Basic UNO este compus din doar 6 componente, ușor de asamblat: o platformă etanșa la baza, 2 capace cu o deschidere ovala în care se introduce ghiveciul, o bază rotundă pentru a sprijini rezervorul, un rezervor detașabil pentru apă și substanțe nutritive, un capac alimentator și un substrat geotextil care urmează să fie plasat în interiorul platformei etanșe. Minigarden Basic este gata pentru a fi fixate și/sau suspendate pe pereți.Designul unic și inovator al Minigarden Basic UNO include un rezervor de 1.5-L  detașabil, care poate fi umplut cu apă și o  doză de Minigarden Grow Up, substante nutritive.Odată umplut, acesta este închis cu un capac alimentator și plasat cu capacul orientat în jos în baza rotundă,care sprijina rezervorul. Sistemul este gata pentru utilizare.
UN PROIECT IN FAMILIE SAU UN CADOU DEOSEBIT
Combinația de rezervor, capacul alimentatorului și stratul de geotextil plasate în interiorul platformei etanșe la baza Minigarden Basic, permite plantelor din ambele ghivece să fie irigate și hrănite pentru perioade lungi de timp, complet automat.

Minigarden Basic pot fi instalate în interior sau în afara, pe pervazuri, pe mese, blaturi și mobilier, în bucătării, camere, bai, birouri, verande, terase, etc.

De la instalare până la întreținere, Minigarden Basic este atât de simplu că orice copil l-ar putea asambla și să-l mențină in functiune. Este un veritabil sistem de creștere “plug-and-play”Minigarden ® Basic poate fi folosit oriunde, în interior sau în exterior, de către oricine, cu varsta de 5 la105 ani, care doreste să îngrijească și să crească plante în ghiveci.A avea plante în locurile în care ne petrecem cel mai mult timp, este un mod natural de a face împrejurimile noastre mai placute si sanatose.

Minigarden Basic ne ofera o introducere relaxata la plăcerea de a cultiva plante și a fi in contact permanent cu natura. Relaxați-vă și distrati-va urmarind cum plantele cresc în mod miraculos.De aceasta Minigarden Basic este un cadou perfect pentru oricine si in orice anotimp.

MINIGRĂDINI REALIZATE CU MINIGARDEN® BASIC S, M SI UNO
ȘI MAI MULTE MINIGRADINI
GALERIE FOTO
DOWNLOAD
GALERIE VIDEO
Recent Posts