MiniGarden Irigare

 In Produse

MINIGARDEN® IRIGARE

Irigarea consistenta este extrem de importanta pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor, motiv pentru care Minigarden a dezvoltat un sistem de irigare care permite plantelor sa fie ingrijite in mod corespunzator si metodic, fara nici un efort.

Sistemele de irigare Minigarden incep cu o versiune de baza la care se pot adauga diferite componente, care sunt recomandate pentru o ingrijire mai exigenta a plantelor.

KIT BASIC IRIGARE VERTICAL
Acest kit este pregătit pentru a iriga de până la 27 de plante (adică 9 module Minigarden verticale x 3 buzunare).
Sistemul de irigare este compus dintr-un micro-tub cu un diametru exterior de 6,5 mm, cu picurare-alimentatoare încorporat, care este plasat în interiorul fiecărui modul. Acest tub este trecut prin gaura interioară pe clemele circulare (Ø interior 9 mm) care conectează modulele, cu tubul fiind complet ascuns.
Odată ce sistemul de irigare a fost asamblat, trebuie utilizat un manual (5L) pulverizator, care va trebui să fie adaptată la tubul 1,5m (inclus) pentru a efectua irigare prin picurare.
KIT BASIC IRIGARE CORNER
Acest kit este pregătit să irige până la 12 plante, adică 12 module Minigarden Corner.
Sistemul de irigare este compus dintr-un micro-tub cu diametrul exterior de 6,5 mm, cu picurare-alimentatoare încorporat, care este plasat în interiorul fiecărui modul, care trece prin gaura din spate modulul Minigarden Corner sau gaura interioară pe clemă circulară (Ø interior de 9 mm ) care conectează modulele, cu tubul fiind complet ascuns.
Odată ce sistemul de irigare a fost asamblat, trebuie utilizat un manual (5L) pulverizator, care va trebui să fie adaptată la tubul 1,5m (inclus) pentru a efectua irigare prin picurare.
STROPITOARE
Stropitoarea Minigarden, cu un design modern, a fost creata pentru a oferi mai mult control în timpul de udarii manuale și in procesul de nutriție. Aceasta poate fi folosita cu orice sistem de cultivare acasă, dar, de asemenea, cu Minigarden Vertical și Minigarden Corner.
Este format din 3 părți: un rezervor de apă de 2,5 litri, în același mod ca și Minigarden Basic M, un mâner, și o duză distribuitor de apă.
Designul său elegant permite un proces de udare și a plantelor si nutriție confortabilă, spre deosebire de oricare alta varianta.
Cu Stropitoarea Minigarden, este ușor de a controla cantitatea de apă alimentată la plante, datorită posibilității de a face ajustări in lumină pentru unghiul Stropitoarei Minigarden.
Duza sa lunga, dirijabilă permite diverse poziții, care să faciliteze procesul de udare, iar atunci când este terminat, nu se scurge.
UN PROIECT CU COPIII TAI
Cu kit-ul nostru,care este o instalatie profesionala de crestere a plantelor pe verticala,solutie patentata si protejata la nivel mondial,veti putea face un proiect in familie, sot si sotie, iubit si iubita si cel mai important, parinti si copii, astfel va veti putea implica copiii dumneavoastra in acest proiect,invatandu-i ce inseamna responsabilitatea cresterii si intretinerii unei organism viu, o planta, asta inainte de a le promite sau chiar achizitiona sau adopta un animal de companie.
Va veti bucura impreuna de minunea cresterii impreuna, in familie, a unor plante ornamentale, plante aromatice sau chiar legume sau fructe mici, totodata avand ocazia de a consuma roadele muncii impreuna, a unor produse BIO obtinute chiar de dumneavoastra, in casa , la bloc sau oriunde doriti dumneavoastra.
VERTICAL FARMING
EXEMPLE DE MONTAJ
GALERIE FOTO
GALERIE VIDEO