MiniGarden Vertical

MINIGARDEN® VERTICAL

MinigardenVertical este un sistem modular care permite creşterea pe verticală de plante ornamentale, aromatice și legume.

MinigardenVertical este de sine stătător, cu scurgere autonomă şi poate fi instalat în interior sau în exterior, în funcţie de plantele cultivate.

Modularitatea Minigarden permite proiectarea şi instalarea de grădini verticale de orice dimensiuni cu uşurinţă, oferind spaţiu de manevră creativităţii dumneavoastră.

DESIGN SI MODULARITATE
Fiecare modul din sistemul MinigardenVertical cuprinde doar 4 componente uşor de montat: o grindă, 6 bride circulare, un recipient central cu 3 cavități și o tavă de bază.

Montarea este foarte simplă iar posibilitățile sunt nelimitate. Caracteristicile sale modulare permit montarea lui atât pe verticală, cât și pe orizontală, într-un singur rând sau spate în spate, creând nenumărate combinații.

MinigardenVertical poate fi instalat foarte ușor în interior sau în exterior, încorporat în pereți sau acoperișuri, ori atașați de acestea.

Versatilitatea şi simplitatea sistemului MinigardenVertical permit o instalare uşoară şi de durată, de pe podea sau de la orice înălţime, după cum se poate vedea din ilustraţiile din catalog.

MinigardenVertical poate fi montat pe perete prin fixarea bridelor circulare la peretele pe care se montează cu ajutorul șuruburilor și șaibelor.

SUSTENABIL SI DURABIL
Posibilitățile de combinare sunt limitate doar de imaginația dumneavoastră, având în vedere că, pe lângă formele modulare, puteți să vă jucați cu varietățile de plante șu culori pentru a crea efecte unice, beneficiind de posibilitatea de a înlocui cu ușurință plantele după instalarea Minigarde Vertical.

MinigardenVertical este fabricat din copolimer de polipropilenă și include aditivi pentru protecția împotriva razelor ultraviolete, ceea ce îi permite utilizarea în condiții meteorologice extreme (radiație solară și temperatură), integritatea acestuia fiind garantată timp de zece ani. De asemenea, este refolosibil, complet reciclabil și disponibil în 5 culori:alb,verde,negru,gri si teracota.

IRIGARE SI SCURGERE
Pentru montajele de mari dimensiuni, sau dacă este nevoie de o comoditate și autonomie mai mari, am dezvoltat un sistem de irigare unic pentru MinigardenVertical, care constă într-un micro-tub (Ø ext 6.5mm) cu picurătoare sau micro-tuburi integrate (Ø ext 7mm), ambele ascunse în interiorul modulului, un filtru de reducere a presiunii și un tub de colectare care alimentează micro-tubul prin ramificații în T. În plus, este posibilă instalarea unui dozator de fertilizare lichid, pentru a converti sistemul într-unul de fertilizare-irigare sau semi-hidroponic, precum și a unui un programator de sistem.

Micro-tubul de irigare este instalat în fiecare modul, trecând prin orificiul interior al bridei care este montată în partea de sus a modulului.

Minigarden Vertical a fost proiectat cu un mecanism gravitațional inovativ. Această caracteristică face ca orice irigare în exces la rădăcina plantelor va fi scursă către tava de la baza montajului. Acest sistem este foarte important pentru a asigura sustenabilitatea plantărilor pe termen lung.

UN PROIECT IN FAMILIE SAU CU PRIETENII TAI
O grădină în living room sau o grădină de legume în bucătărie? Bucurați-vă de posibilitatea de a îngriji plantele.

MinigardenVertical a inspirat nenumărați arhitecți care au creat proiecte unice în locuri precum Hong Kong, Spania, Dubai, Olanda, Portugalia, etc.

Caracteristicile sale unice reprezintă cea mai bună soluţie pentru a crea spaţii peisagistice verticale de orice dimensiuni, cu garanţia instalării şi întreţinerii rapide, precum şi a unui cost extrem de competitiv comparativ cu alte sisteme.

Singura limită pentru potenţialul MinigardenVertical este creativitatea dumneavoastră, deoarece, deşi mini, acesta permite rezultate uriaşe.

GRADINA LA TINE ACASĂ, LA BIROU SAU VERTICAL FARMING
EXEMPLE DE MONTAJ
GALERIE FOTO
DOWNLOAD
GALERIE VIDEO
Recent Posts