Minigarden Corner

 In Produse

MINIGARDEN®   CORNER

PAGINA IN CONSTRUCTIE

MinigardenCorner este o urmare a produsului original, MinigardenVertical.

MinigardenCorner nu permite doar închiderea capetelor şi crearea de conexiuni la 90º în MinigardenVertical, ci are totodată nenumărate posibilităţi de utilizare ca produs de sine stătător.

Ca şi în cazul produsului original, MinigardenCorner este un sistem modular care permite cultivarea pe verticală de plante ornamentale, aromatice și de legume, fiind, de asemenea, de sine stătător, cu sistem autonom de scurgere, și poate fi instalat în interior sau în exterior, în funcție de plantele cultivate.

PENTRU PROFESIONISTI
Gradinari,floristi,designeri de interior sau exterior si pentru cei care doresc sa isi diversifice oferta de produse sau servicii oferite clientilor,oferim solutii simple de realizare a gradinilor verticale, acestea putand deveni o sursa noua de venituri.
DO-IT-YOURSELF
Pentru entuziasti si pentru cei care doresc sa isi realizeze singuri propria gradina verticala, punem la dispozitie kit-uri simplu de instalat si intretinut.Aceste kit-uri sunt de 0,3 m² si sunt compuse din 3 module MiniGarden Vertical ,(9 cuiburi plante) si optional kit basic de irigare si un suport metalic multifunctional,cu inaltime perfecta pentru orice casa,apartament,balcon,terasa.
START UP
Daca doriti sa incepeti o activitate pe cont propriu si aveti sau nu , cunostinte minime despre plante si cresterea lor,puteti incepe un business cu realizare de gradini verticale , activitate foarte interesanta si profitabila.Veti primi suport profesional din partea noastra pentru a reusi in aceasta afacere.Contactati-ne cat mai curand,sezonul tine tot anul.

UN PROIECT CU COPIII TAI
Cu kit-ul nostru,care este o instalatie profesionala de crestere a plantelor pe verticala,solutie patentata si protejata la nivel mondial,veti putea face un proiect in familie, sot si sotie, iubit si iubita si cel mai important, parinti si copii, astfel va veti putea implica copiii dumneavoastra in acest proiect,invatandu-i ce inseamna responsabilitatea cresterii si intretinerii unei organism viu, o planta, asta inainte de a le promite sau chiar achizitiona sau adopta un animal de companie.
Va veti bucura impreuna de minunea cresterii impreuna, in familie, a unor plante ornamentale, plante aromatice sau chiar legume sau fructe mici, totodata avand ocazia de a consuma roadele muncii impreuna, a unor produse BIO obtinute chiar de dumneavoastra, in casa , la bloc sau oriunde doriti dumneavoastra.
VERTICAL FARMING
EXEMPLE DE MONTAJ
GALERIE FOTO
DOWNLOAD
GALERIE VIDEO